Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Chevy sau Corsa Pick up '99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38553 prin manual-mecanic
Bună ziua, bună ziua. Am o întrebare.
Am o camionetă Chevy din 1999.
Când am cumpărat-o, motorul era defect. Am trimis-o la mecanic și mi-au făcut o reglare. Mecanicul mi-a spus că motorul din această camionetă este un 1.6 și că chiulasa care a fost montată este un 1.4 și că a fost și scurtată.
Cum mă afectează această chiulasă de 1.4 la un motor de 1.6?

De când am primit-o, mi-au venit tot mai multe detalii...
Mai întâi, a turat și tot are problema asta. Aud un zgomot de zdrăngănit când accelerez pe dealuri și uneori pe linie dreaptă, alteori nu mai are, e ciudat.
Din cauza accelerației, am spălat injectoarele, am schimbat filtrul de combustibil, am schimbat uleiul și filtrul, am schimbat senzorul de oxigen, am schimbat senzorul corpului clapetei de accelerație și nu știu ce altceva pot face!
Ce părere aveți?
Aș aprecia ajutorul dumneavoastră!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38558 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu o camionetă Chevy sau Corsa din '99
Schimbarea chiulasei cu o chiulasă mai mică și mai scurtă crește raportul de compresie

, așa că motorul se va supraîncălzi.
Salutări din Costa Rica.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38571 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă cu o camionetă Chevy sau Corsa din '99
Dacă este accelerat, cel mai probabil intră aer din altă parte, de obicei se datorează IAC-ului, regulatorului de ralanti, verificați dacă nu este prea deschis sau dacă orinul său este mușcat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38573 prin manual-mecanic
Mulțumesc!!!
Deci crezi că asta e ceea ce-mi face inima să bată tot timpul mai repede?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38574 prin manual-mecanic
Am înlocuit deja supapa IAC.
O altă problemă pe care o întâmpin este că uneori se clatină mult când accelerez, alteori nu.
În prezent consumă multă apă; adaug cam 1 litru la fiecare două sau trei zile.