Bună dimineața tuturor. Răspund la acest subiect deoarece dețin un minivan Chevrolet Super Carry cu motor Suzuki F10A și aceeași defecțiune apare la motorul meu. Munca mea a fost să-l demontez și să-l montez de 5 ori într-un an și, cu această experiență și multiplele consultări pe care le-am făcut, am ajuns la concluzia că există probleme cu segmentul, care este de proastă calitate, și cu uleiul. Ar trebui să faceți lucrarea, dacă este posibil, în prezența dumneavoastră. Montarea sub mâini neexperimentate influențează acest lucru. Faceți lucrările complete la cameră: schimbați ghidajele, supapele și garniturile supapelor. Verificați cuplul și strângeți din nou camera în bloc. Folosiți o garnitură bună pentru cameră. În bloc, montați bucșa și segmentul la un expert. Motorul meu după reparație a rezistat doar o lună și câteva bujii au început să se ude. Acum, cu aceasta și scăderea temperaturii motorului printr-o modificare structurală, am reușit să măresc timpul la 5 luni. Și acum deja udă 3 bujii. Folosesc ulei 25w60 și luni voi schimba uleiul de la CARDENAL red pot la VENOCO 25w60 la 100 de mii de kilometri, deoarece este de o calitate mai bună. Ei bine, asta e tot pentru moment, apreciez foarte mult că dumneavoastră și alții ne puteți ajuta în rezolvarea definitivă a acestei probleme. Sunt în Venezuela, Barquisimeto Edo Lara. Numărul meu de telefon este 04245236829. Salutări.