Căutare MDM

Buletin

Bujii ude, tocmai reglate și rectificate.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 zile #38551 prin manual-mecanic
Bujii ude, doar reglate și rectificate. Publicat de manual-mecanica
Salut, mă poate ajuta cineva? Tocmai am avut segmenții resigilați și rectificați din nou pentru că mașina uda bujiile. Garniturile tijei supapelor au fost deja înlocuite, dar uleiul încă mai curge. Ce ar putea fi? Durează ceva până segmenții se așează sau pur și simplu nu au funcționat bine?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 zile #38554 prin manual-mecanic
Salut. Pentru orice eventualitate, întreb. Când ai refăcut pistoanele au pus aceleași ca atunci când le-ai asamblat?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 zile #38570 prin manual-mecanic
Nu ar trebui să umez bujiile, cel mai probabil ai probleme cu segmenții sau o așezare proastă a segmenților, măsoară compresia și spune-mi cum funcționează, întreabă dacă am udat toate sau o parte din bujii.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 zile #38575 prin manual-mecanic
Dacă au folosit aceleași pistoane, spun că nu erau uzate și nici căptușelile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 zile #38576 prin manual-mecanic
Se pare că toate Kikemec sunt marcate cu 110 și da, toate bujiile sunt acolo, iar cea care se udă cel mai mult este numărul 3.