Căutare MDM

Buletin

Ford Focus 1.6 tdci p0033

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38464 prin manual-mecanic
Ford focus 1.6 tdci p0033 Publicat de manual-mecanica
Salut, am codul de eroare P0033 la un Focus 1.6 TDCI de 109 CP. Electrovalva care controlează geometria turbo este în regulă și cred că și sistemul electric este în regulă. P0033 se referă la bypass-ul supapei turbo și am verificat electrovalva de suprareglare a intercoolerului și am încercat alta de la un C4, dar tot nu mă lasă să șterg DTC-ul. Ceea ce mi se pare ciudat este că în parametri văd că supapa CAB nu este memorată (despre care habar n-am care este). Crezând că este supapa intercoolerului, am fost la Ford să adaptez acea supapă, dar nimic. Cu cele mai bune gânduri, tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38480 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Ford Focus 1.6 TDCI P0033
În caz că ajută, mașina a rămas fără baterie, iar când am pus una nouă, a afișat un martor de defect motor și mai multe erori care nu au putut fi șterse. Două dintre ele au fost p2459 (numărul maxim de regenerări ale filtrului de particule atins), care a fost rezolvată între timp, și p0033, pe care nu îl pot rezolva. Cu cele mai bune gânduri, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.