Căutare MDM

Buletin

Demontați pompa de servodirecție de la Chevrolet Chevy (camion de lucru)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38447 prin manual-mecanic
Am o scurgere la pompa de servodirecție a unui Chevy GM V6 de 4.3L sau la o camionetă de lucru.
Ca să o scot, trebuie să demontez roata de scripetă, dar are o cheie Allen de 9 mm, care este prea strânsă. Există vreo modalitate de a o scoate în afară de a o lovi cu un ciocan?

Am atașat o fotografie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38449 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Demontarea pompei de servodirecție de la Chevrolet Chevy (camion de lucru)
pistol hidraulic sau pneumatic, dar de fapt e foarte complicat să-l scoți. Am demontat toată partea din spate, pentru că e ca o placă completă și am ajuns să-l scot din exterior și chiar și atunci a fost un iad. Am strâns scripetele cu menghina și multă răbdare și căldură hahahahaha

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38450 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Demontarea pompei de servodirecție de la Chevrolet Chevy (camion de lucru)
Mă gândeam să scot suportul care găzduiește pompa și alternatorul
, dar suportul are șuruburi în spatele pompei, așa că trebuie să scot pompa mai întâi, dar mai întâi fulia. Am mare răbdare, se vede că e americană, haha. Când scoți fulia, se rotește șurubul Allen din centru, șurubul sau fulia?

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38474 prin manual-mecanic
Dacă șurubul se rotește, dar dacă îmi amintesc bine, este un filet pe stânga.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38492 prin manual-mecanic
Într-adevăr, are filet pe stânga. Mi-au spus să-l încălzesc puțin, apoi să blochez fulia și să încerc să o scot. Asta mi-au spus la un ST. Vom vedea ce se întâmplă.
(Voi verifica. Există și un extractor, dar e scump, 50.000 de dolari.)

Mulțumesc.