Căutare MDM

Buletin

MONTERO SPORT 1998

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38393 prin manual-mecanic
MONTERO SPORT 1998 Publicat de manual-mecanica
BUNĂ DUPĂ-AMIAZA, AS DORI SĂ MĂ ÎNDRUMEȘTI CINEVA CU URMĂTOARELE: AM UN MONTERO SPORT DIN '98 CU MOTOR 4G64. AM PROBLEME CU CARBURAȚIA. ARE DEFECTE LA TURAȚIE MICĂ, FĂRĂ CARBURAȚIE NORMALĂ. SE OPRĂȘTE SCURT ȘI REVINE. AR PUTEA FI MURDĂRIE ÎN INJECTOARE SAU PROBLEME CU OXIGENUL?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38423 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema MONTERO SPORT 1998
Bună ziua, aș începe prin a verifica bujiile și firele acestora pentru defecte de masă. De asemenea, curățați bine supapa de accelerație a admisiei de murdărie, carbon etc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38431 prin manual-mecanic
Motorul 4G64 este cel care vine la Mitsubishi Eclipse. Ralantiul este instabil, încetinește și turațiile scad? Sau doar tremură? Ascultă evacuarea și vezi dacă se oprește sau dacă zgomotul este continuu. Acest lucru va restrânge câmpul de căutare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38434 prin manual-mecanic
Pur și simplu se mișcă, accelerează și se mișcă din nou

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38436 prin manual-mecanic
Nu reglează ralantiul, scoateți corpul de admisie și curățați-l cu Duco, curățați și IAC-ul sau bypass-ul, cred că asta e toată problema.