Căutare MDM

Buletin

scenic 2 diverse probleme

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38475 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema diverselor probleme ale Scenic 2
Dacă ajungi pe dedesubt, pur și simplu demontează aripa laterală și vei ajunge acolo fără probleme.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 zile #38500 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema diverselor probleme ale Scenic 2
Nu știu ce să zic despre Scenic, dar niciunul dintre cele două nu a funcționat la Clio II-ul meu din 2001. Am demontat și scos rezervorul de apă unde este apăsat motorul mic și am constatat că era inundat și ruginit la maximum. După câteva minute de rotire cu un clește și aplicare de WD40, a început să se rotească normal. Recomand să încerci afară, direct la baterie, până își recapătă viteza. Motorul în sine nu este altceva decât un mic motor de curent continuu de 12V care își inversează rotația în funcție de polaritate, ceea ce îl face să trimită apă printr-una sau alta dintre țevi. La capătul motorului, există niște palete de plastic care acționează ca o mini-pompă de apă. Uită-te bine care este care înainte de a reasambla, astfel încât să trimită apa unde trebuie. Sper că te-am fost de ajutor. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.