Căutare MDM

Buletin

scenic 2 diverse probleme

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38390 prin manual-mecanic
Scenic 2 diverse probleme Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș vrea să întreb dacă mă poate ajuta cineva. De ceva vreme am observat că Senic 2-ul meu nu pulverizează apă prin ștergătoare, sau nu iese lin, ba nici măcar nu iese pe spate. Motorul scoate un zgomot, așa că exclud o defecțiune la motor și nu sunt scurgeri unde să-l pierd. Cealaltă problemă este un zgomot sub bord, lângă torpedou. Mă întreb dacă cineva îmi poate spune cum se scoate torpedou-ul, deoarece pentru oricare dintre aceste două lucruri trebuie să demontezi jumătate din mașină.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38400 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema diverselor probleme ale Scenic 2
Prietene, în ceea ce privește apa de spălare, ar trebui să cureți orificiile de ieșire, cel mai probabil sunt blocate cu calcar și nimic altceva, iar în ceea ce privește zgomotul ar trebui să stabilești dacă este metalic sau din plastic, pentru că poate nu va trebui să demontezi nimic și poți lucra dedesubt și atât.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38404 prin manual-mecanic
Este posibil ca tubul sau filtrul de admisie al motorului să fie înfundat, iar acest lucru este ușor de remediat prin simpla curățare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38451 prin manual-mecanic
Găurile nu sunt acoperite, deoarece sufli prin tub și iese perfect. Îndepărtarea accesului de dedesubt este acum impracticabilă, așa că singura opțiune este să scoți bara de protecție pentru a avea acces la motorul ștergătorului. Mulțumesc pentru răspuns.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38452 prin manual-mecanic
Asta e ceea ce mai trebuie să verific, era pentru a evita demontarea barei de protecție pentru a accesa motorul spălătorului de parbriz. Mulțumesc.