Căutare MDM

Buletin

probleme cu cutia de viteze 11.92 r

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38370 prin manual-mecanic
Probleme cu cutia de viteze 11.92 r Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, voiam să știu dacă cineva știe cum pot rezolva o problemă pe care o am. Am un Renault 11 și cutia de viteze este blocată. Intră doar în treapta a 5-a. Face același lucru și în mers sau nu? Ce ar trebui să fac? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38388 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema problemelor cu cutia de viteze 11.92 r
Salut, cred (dacă îmi amintesc bine) că are tije pentru schimbătoarele manetei schimbătorului de viteze.
Schimbătorul de viteze se simte normal?
Dacă da, ar trebui să verificați mai întâi schimbătoarele, punctele de conectare și tijele.
Dacă totul este în regulă, va trebui să demontați schimbătorul. Problema va fi la una dintre furci, care va fi blocată.
Acest tip de schimbător nu este foarte greu de demontat.
Mult succes. Cu cele mai bune
urări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38421 prin manual-mecanic
Bună ziua, am avut mai multe cazuri similare acum ani de zile (nu știu dacă este același lucru cu al tău, deoarece este foarte dificil de diagnosticat fără a vedea problema „in situ”). Unele la Renault 11, 9 și Express, adevărul este că dintr-un anumit motiv au fost lăsate 2 trepte de viteză cuplate în același timp, una dintre ele și întotdeauna comună în toate cazurile marșarierul, îmi amintesc că doar treapta a 5-a se cupla, acest lucru a fost rezolvat prin scoaterea carcasei treptei a 5-a și de acolo cu un cârlig potrivit acționând manual axele furcii până când este în punctul mort; nu știu dacă acesta este cazul tău, dar sper că te ajută.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38441 prin manual-mecanic
Mulțumesc, din păcate va trebui să fac ceea ce nu am vrut să fac, să demontez cutia... mulțumesc pentru răspuns.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38442 prin manual-mecanic
Va trebui să încerc, o să-l demontez și o să văd. Îți voi spune ce am găsit mai târziu. Mulțumesc pentru răspuns. (Cutia a încetat să funcționeze după ce a mers cu spatele. Am scos-o din mers cu spatele și s-a întâmplat ce ți-am spus deja.)