Căutare MDM

Buletin

Motor Hyundai Accent 1.3 SOHC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38401 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Motor Hyundai Accent 1.3 SOHC
Ok, o să aștept până are 500km, uleiul pe care l-am pus e 15w/40 din moment ce am curățat injectoarele crezând că aș putea trece prea multă benzină în cilindri și am reglat și distribuția să văd cum merge, dacă se înnegrește și apoi începe să se consume, nu vezi fum ieșind pe evacuare dar o consumă, nu sunt scurgeri nicăieri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38402 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru ajutor. Te voi ține la curent cum mă descurc cu uleiul. Cred că e o problemă cu segmenții sau cu temperatura motorului, deși nu văd nicio creștere a temperaturii pe indicator. Nu trece de un sfert de oră. Dacă problema persistă, va trebui să cobor motorul ca să verific.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38965 prin manual-mecanic
Noapte bună. Problema persistă. Am ajuns la 560 kJ și am pus uleiul negru la loc și îl voi consuma într-o săptămână. Am pus un litru. O să cobor din nou motorul ca să verific segmenții. Orice sfat aș aprecia. Mulțumesc.