Căutare MDM

Buletin

Modul de închidere centralizată Berlingo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38313 prin manual-mecanic
Modul de închidere centralizată Berlingo Publicat de manual-mecanica
Salut, vreau să înlocuiesc modulul de închidere centralizată cu unul dintre cele vândute pe eBay, dar nu știu unde se află. Este un Berlingo din 1997. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână - Acum 13 ani și 1 săptămână #38368 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali problema modulului de închidere centralizată de la Berlingo
Salut, modulul de închidere centralizată la Citroen Berlingo din 1998 este situat pe partea stângă, în zona bazei unde se află bancheta din spate. Trebuie să îndepărtezi plasticul care îl acoperă. Mult succes.
Ultima editare: acum 13 ani și 1 săptămână de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38385 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali problema modulului de închidere centralizată de la Berlingo
Mulțumesc pentru răspuns. Mă voi ocupa cât de curând posibil.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 zile #38521 prin manual-mecanic
Salut, nu găsesc nenorocitul ăla de modul. M-am uitat în panourile ușilor și în ambele guri de ventilație ale scaunelor din spate, dar nimic. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc.