Căutare MDM

Buletin

Interogare rapidă privind uleiul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38258 prin manual-mecanic
Verificare rapidă a nivelului de ulei Publicat de manual-mecanica
Bună seara!
O întrebare rapidă. Am schimbat uleiul azi și când am completat, mi-au spus că era la maxim, așa că am depășit nivelul cu aproximativ 100 ml sau mai puțin. La un Omega 2000 DTI din 1999, am depășit foarte puțin nivelul pe ac. Nu știu dacă există vreo diferență față de uleiul propriu-zis sau ceva similar. Oricum, dacă puteți, vă rog să mă sfătuiți. A depășit foarte puțin nivelul și poate se va regla până se va regla cu noul filtru și va bea atât. Dar aș vrea sfatul dumneavoastră. Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38260 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Întrebare rapidă despre ulei
cu 100 ml în plus, nu ar trebui să te dezamăgească, când trece de 450 ml trebuie să-l scoți, pentru că uleiul începe să se învârtă și își pierde din proprietăți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38261 prin manual-mecanic
E foarte puțin. Uită-te mai atent la jojă, s-ar putea să fie cu 2 milimetri peste maxim. Îndoiala există, dar dacă nu e nicio problemă până la 450 ml, voi fi mai liniștit. Aș putea vedea ceva anormal? Gen fum ciudat timp de câteva zile până îl arunc sau ceva similar? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38263 prin manual-mecanic
De fapt, nu ar trebui să vă faceți griji. Singurul fum pe care l-ați putea obține dacă este ceva în neregulă cu uleiul este fumul albastru, care indică faptul că arde ulei.
Dar când schimbați uleiul și filtrul, totul ar trebui să fie în regulă.
De asemenea, este recomandat să îl umpleți cu ulei înainte de a instala filtrul de ulei, astfel încât să ofere o aspirație mai imediată.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38264 prin manual-mecanic
Mașina a mers puțin timp în această după-amiază, cam 15-18 km pe autostradă la aproximativ 2000 rpm, și nu a făcut nimic neobișnuit sau ieșit din comun. Așa că, citind răspunsurile voastre, o voi lăsa să meargă și să las uleiul să se așeze corespunzător săptămâna asta, iar dacă văd că curge, o voi scoate dacă nu, poate e cam rău. Mulțumesc pentru răspunsuri, băieți!