Căutare MDM

Buletin

Ajutor, Kia Sportage-ul meu 95 se oprește pe o pantă descendentă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38237 prin manual-mecanic
Salut prieteni, mă poate ajuta cineva? Am o camionetă Kia Sportage din '95 și când merg la vale sau în pantă se oprește, nu merge pe orizontală, doar la vale. Sau când e o coborâre, frânez și se oprește și miroase a benzină.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38238 prin manual-mecanic
Salut, să-ți spun, mi s-a întâmplat odată un lucru cu un Chevrolet Blazer care avea sticla pompei de combustibil spartă și intra aer la coborâre. Când s-a întâmplat asta, am crezut că e filtrul de motorină, dar dacă se întâmplă doar la frânare, ar putea fi ceva cu servofrâna. Ciudat e că se întâmplă doar la frânare. Încearcă să o faci apăsând ambreiajul și apoi frânând. Dacă se oprește când nu mai dai tracțiune sau doar când frânezi,
poate dacă e motorină, nu e servofrâna pentru că generează vid cu un depresor.
Dar oricum, primul lucru pe care l-aș verifica este filtrul de motorină și pompa de combustibil.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38239 prin manual-mecanic
Salut, să-ți spun, mi s-a întâmplat odată un lucru cu un Chevrolet Blazer care avea sticla pompei de combustibil spartă și intra aer la coborâre. Când s-a întâmplat asta, am crezut că e filtrul de motorină, dar dacă se întâmplă doar la frânare, ar putea fi ceva cu servofrâna. Ciudat e că se întâmplă doar la frânare. Încearcă să o faci apăsând ambreiajul și apoi frânând. Dacă se oprește când nu mai dai tracțiune sau doar când frânezi,
poate dacă e motorină, nu e servofrâna pentru că generează vid cu un depresor.
Dar oricum, primul lucru pe care l-aș verifica este filtrul de motorină și pompa de combustibil.