Căutare MDM

Buletin

Vă rog să mă ajutați cu un Neon 97 care nu funcționează pe spații goale.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #38208 prin manual-mecanic
Bună ziua, în primul rând, salutări și aș aprecia orice ajutor. Am un caz cu un Neon din '97, mașina a început brusc să crească turația când a oprit, ajungând până la 2000 rpm, sistemul de vacuum a fost verificat și nu avea scurgeri sau furtunuri sau țevi înfundate, corpul clapetei de accelerație a fost curățat, servofrâna a fost verificată dacă nu avea scurgeri, acum mașina prezintă o defecțiune mai considerabilă, turația crește și scade când este în mișcare, prezintă o defecțiune ca și cum ar avea un cilindru care nu funcționează, atenție, bujiile și cablurile au fost deja schimbate, pedala de frână devine ca și cum ar fi mecanică, variază de la starea normală la foarte tare dacă cineva mă poate ajuta să rezolv această defecțiune, atunci aș fi recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #38209 prin manual-mecanic
Îți recomand să îl testezi cu un vacuometru ca să vezi exact ce se întâmplă.
Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #38224 prin manual-mecanic
Aspiratoarele funcționează bine, mi se pare că problema vine mai mult de la senzorii electronici. Acest model are un aspirator electronic care pune în mișcare un altul mecanic numit EGR sau supapa de recirculare a gazelor. Acest aspirator electronic este gestionat de computer. Dacă se deschide prea mult, intră mai mult aer și accelerează. Când se închide, trece mai puțin aer și aproape că pierde minimul. Problema este că nu am cum să testez acest aspirator. Am testat partea mecanică, dar funcționează bine. Cred că problema este în reglarea aspiratorului electronic.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #38233 prin manual-mecanic
Ce-
ar fi să verifici dacă supapa EGR este curată și lubrifiată, deoarece uneori se blochează sau se blochează și cauzează astfel de probleme. Poți verifica vacuometrele cu un vacuometru, care nu sunt scumpe și le poți cumpăra de la Autosone și sunt incluse în măsurarea presiunii benzinei.
Anunță-ne dacă ai noutăți.