Căutare MDM

Buletin

Renault Clio motor 1.6 an 97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38172 prin manual-mecanic
Renault Clio motor 1.6 an 97 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, întrebarea mea este următoarea, am un Clio din '97 și se aprinde uneori martorul de temperatură la fel ca și martorul de ulei, am verificat și nu am nicio problemă cu temperatura sau presiunea uleiului, de ce se întâmplă asta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38174 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Renault Clio motor 1.6 an 97
Salut prietene.
În majoritatea cazurilor problema se rezolvă prin schimbarea senzorului de temperatură. Când motorul funcționează, când senzorul de temperatură se defectează, se aprind ambele martori, adică cel de temperatură și cel de ulei, iar când defectul este la ulei, se aprinde doar acesta din urmă.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38175 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Renault Clio motor 1.6 an 97
Salut prietene.
În majoritatea cazurilor problema se rezolvă prin schimbarea senzorului de temperatură. Când motorul funcționează, când senzorul de temperatură se defectează, se aprind ambele martori, adică cel de temperatură și cel de ulei, iar când defectul este la ulei, se aprinde doar acesta din urmă.
Cu stimă.