Căutare MDM

Buletin

EXCES DE BENZINĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38117 prin manual-mecanic
BENZINĂ ÎN EXCES Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, colegi membri ai forumului.

Am un GMC Suburban din 1975, care a fost echipat cu un carburator Ford cu două cilindri pentru a economisi benzină. În general funcționează bine, dar chiar și cu bujii noi, le îmbibă periodic cu benzină, aproximativ la fiecare două luni, uneori puțin mai mult. Nu lasă să treacă ulei. Bobina a fost verificată pentru lipsă de curent. Motorul funcționează de câțiva ani și funcționează de aproximativ patru ani. Din întâmplare, am observat că benzina curge excesiv din rezervor în carburator, cea mai mare parte întorcându-se în rezervor. Credem că problema este excesul de benzină care trece prin carburator. Poate aspira un galon și 5 litri de benzină în mai puțin de două minute. Dar de ce ar putea fi acea cantitate excesivă de benzină? Am văzut mai mulți mecanici, dar nu au rezolvat problema. Aveți vreo idee?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38119 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema BENZINĂ ÎN EXCES
Verificați plutitorul carburatorului. Se poate ca atunci când rezervorul este umplut, plutitorul să nu se regleze corect. Sau verificați duzele, din moment ce spuneți că este carburator, ar trebui să le aibă. Verificați măsurătorile și testați-le. De asemenea, reglați debitul de aer, deoarece influențează consumul de combustibil. Sper că acest lucru vă ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.