Căutare MDM

Buletin

martorul luminos al motorului este aprins fără defecțiune

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38111 prin manual-mecanic
Bună ziua și vă mulțumesc anticipat.
Am un Seat Altea, modelul Referent, și martorul motor de pe bord se aprinde, dar nu există probleme sau defecțiuni la motor și ocazional dispare. Sper că și altcineva are aceeași problemă și îmi poate spune care este defectul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38120 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: martorul motorului se aprinde fără eroare
Bună ziua,

acest lucru se întâmplă adesea când există probleme cu controlul emisiilor. Ai putea verifica nivelurile de combustibil pentru a te asigura că nu sunt în afara intervalului, deoarece senzorul de oxigen se blochează ocazional la o valoare fixă a tensiunii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38122 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: martorul motorului se aprinde fără eroare
Bună ziua, verifică dacă nu există conexiuni slăbite la toți senzorii, releele și siguranțele, inclusiv la alternator. Scoate-le și reconecta-le. Curăță-le dacă este necesar și verifică din nou.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38141 prin manual-mecanic
Dacă l-ai scanat și nu afișează niciun cod de eroare DTC, ai putea spune că ai un cablu slăbit sau o conexiune defectuoasă. Totuși, dacă afișează coduri de eroare care se găsesc în OBD2 sau CAN Bus, care sunt protocoale de citire a scanerului, îți va spune că defecțiunea sau că defecțiunea se întâmpla, salvând codurile de eroare salvate anterior în computer. Ar trebui să îl resetezi sau să îl ștergi. Este același lucru, care, bineînțeles, s-ar face cu un scaner auto. Sper că te-am ajutat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38143 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, o să mă uit la asta.