Căutare MDM

Buletin

Smucituri de la 2500 RPM

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38101 prin manual-mecanic
Smucituri de la 2500 RPM Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu Audi-ul meu A4 1900 TDI 115cp, problema este că atunci când sunt în mișcare și trec de 2500 turații începe să smucească, se întâmplă și când sunt oprit și ridic motorul la 3000 turații și de acolo se turează singur, am făcut vag-com-ul și totul iese normal, am schimbat evacuarea, filtrul, am curățat admisia, am curățat EGR-ul și nimic nu a mai rămas la fel dacă cineva știe ce ar putea fi vă rog să-mi spuneți, nici nu mai știu ce să fac. Cu cele mai bune gânduri și mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38126 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă: Smucituri de la 2500 RPM
Ai verificat dacă benzina are 95? Dacă are o cifră octanică mai mică, cum ar fi 84, asta se întâmplă de obicei și motorul se defectează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38139 prin manual-mecanic
Bomba ta e de vină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38140 prin manual-mecanic
Uite, știu că e puțin complicat, dar dacă ai verificat deja aproape toate componentele care alimentează motorina, începe să verifici pompa de înaltă presiune. Probabil e decalibrată, murdară sau injectoarele sunt deteriorate intern. Poți face teste înainte să o duci la pompieri, care sunt expertul în pompe, ca să vezi în ce stare se află pompa ta. Sper că te-am ajutat măcar cumva...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38142 prin manual-mecanic
La service au menționat și chestia cu motorina, așa că o să folosesc rezervorul ăsta și o să pun niște motorină scumpă să văd cum merge. Dacă nu, o să mă uit la altceva. Apropo, în legătură cu pompa pe care ai menționat-o, mașina asta are injectoare cu pompă, adică pompa este în interiorul injectorului. Cu cele mai bune gânduri și mulțumesc pentru răspunsuri.