Căutare MDM

Buletin

ÎNTREBARE DESPRE SCHIMBAREA INTERVALULUI ORAR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3728 prin manual-mecanic
SALUT PRIETENI! ACESTA ESTE PRIMUL MEU MESAJ PE ACEST FORUM ȘI SPER CĂ MĂ POATE ÎNDRUMA CINEVA... AM UN VOYAGER AMERICAN DIN '96 ȘI CEI CARE L-AU VĂZUT MĂ ÎNTREABĂ DACĂ AM SCHIMBAT DEJA CUREA DE DISTRIBUȚIE (ECHIVALENT CU UN LANȚ DE DISTRIBUȚIE). ȘTIE CINEVA DACĂ ACEASTĂ CUREA ARE O DURATĂ DE VIAȚĂ UTILĂ ȘI AR TREBUI SĂ O SCHIMB ÎNAINTE SĂ SE DEFECTEZE? CÂND AR FI TREBUT SAU AR FI FĂCUT-O? ARE KILOMETRAJUL NORMAL DE 20.000 KM PE AN?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3730 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ÎNTREBARE DESPRE SCHIMBAREA CUREA DE DISTRIBUȚIE
Bună ziua. Aș dori să vă spun că, dacă nu specificați tipul de motor al vehiculului dumneavoastră, este dificil să vă ofer informații precise. Manualele pe care le am menționează că trebuie înlocuit la 144.000 km pentru un motor pe benzină de 2,2 cm3.
Sper că aceste informații vă sunt de ajutor. Dacă aveți întrebări, vă rog să mă contactați.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3737 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ÎNTREBARE DESPRE SCHIMBAREA CUREA DE DISTRIBUȚIE
Bună ziua, în funcție de modelul camionului, cred că trebuie să fie un motor de 3.0 sau 3.3, indiferent de motor, se recomandă schimbarea acestuia la fiecare 60.000 de mile sau echivalentul în kilometri, deoarece este riscant să se continue lucrările la el după aceea. În cazul în care are o scurgere de ulei de la garniturile curelei de distribuție, aceasta trebuie schimbată imediat, deoarece uleiul o va deteriora.
Sper că acest răspuns vă va ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3984 prin manual-mecanic
Ce mai faci, elflaquito, ce s-a întâmplat cu tine? În primul rând, nu spui ce tip de motor are, dar sistemul e același; curelele trebuie schimbate la fiecare 100.000 km. Ei bine, asta spun japonezii, și sunt experți în asta. Nu știu câți ani ai cu camionul, dar nu știu dacă trebuie schimbat. Sper că te pot ajuta și mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4019 prin manual-mecanic
Curea de distribuție!! LOL! Ar trebui să specificați tipul de motor al vehiculului dumneavoastră, deoarece nu toate motoarele Voyager folosesc curea de distribuție. Dacă folosește curea de distribuție, acestea se schimbă în mod normal la fiecare 120.000 km. Dacă are lanț sau angrenaje, nu trebuie schimbat nimic.