Căutare MDM

Buletin

Cum se asamblează arborele cu came al unui Mini Cooper R 56

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38071 prin manual-mecanic
Trebuie să asamblez arborele cu came al unui Mini Cooper R56 din 2008. Habar n-am cum. N-am asamblat niciodată așa ceva. Dacă mă puteți ajuta cu un manual de service pentru a rezolva problema sau cu vreun ajutor, vă mulțumesc. Am căutat deja aici, în manualelemecanice, dar nu am găsit. Vă rog să mă ajutați, este urgent.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #38268 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema asamblării arborelui cu came al unui Mini Cooper R 56
Mulțumesc prietene, sper să-l pot descărca chiar dacă nu am card de credit. Dacă ai și alt ajutor, îți mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38329 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema asamblării arborelui cu came al unui Mini Cooper R 56
Uite, știu că (R53 1.6 cooper) are un marcaj pe pinionul arborelui cu came care trebuie să coincidă cu marcajul de pe lanț (culoarea cuprului) și pinionul arborelui cotit are 2 marcaje care trebuie să coincidă cu 2 marcaje de pe lanț, mai mult sau mai puțin arborele cotit este jos, să zicem la 6, uitându-te la bielele ceasului și la camă, ca la 1, ca să o graficezi cumva. Trebuie să comprimi întinzătorul înainte de a-l monta, piesele de la arborele cotit la dreapta, ansamblul lanțului, odată ce marcajele se potrivesc, montezi întinzătorul, ține minte că primul cilindru trebuie să fie la PMS (pistonul sus) și camele arborelui cu came din primul cilindru în compresie sau adică (în sus) și cele de la numărul 4 sunt în echilibru (în jos) sper că te ajută cu ceva bun, uite.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38340 prin manual-mecanic
Ok, mă ajută mult, o să încerc ce ai spus. Cu asta, am deja un ghid.