Căutare MDM

Buletin

Cutie de viteze la un Honda Civic din 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38021 prin manual-mecanic
Cutie de viteze la un Honda Civic din 2002 Publicat de manual-mecanica
În primul rând, permiteți-mi să mă prezint. Sunt Jose Angel și sunt nou pe acest forum, așa că poate această problemă a mai fost discutată. O voi repeta dacă este, îmi pare rău:roșesc: . Întrebarea este următoarea: Un prieten are un Honda Civic din 2002 și, printre altele, cutia de viteze este defectă și a exclus să o repare la un service auto pentru că ar costa mai mult decât mașina în sine. Am reușit să luăm o cutie de viteze de la un cimitir de mașini la un preț bun și, odată ce ne-am apucat de treabă, se pare că avem probleme cu scoaterea cutiei de viteze. M-am uitat în manualul de service de pe această pagină și jur că nu am văzut cum să o scot. Există cineva care are un manual sau a făcut această reparație și m-ar putea ajuta? Mulțumesc și cele mai bune urări tuturor.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38023 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Schimbător de viteze la un Honda Civic din 2002
Prietene, iată manualul, îl am doar în engleză, dar are ceea ce cauți.

Fișier atașat:

Nume de fișier: ManualDeTa...ivic.zip
Dimensiunea fișierului: 38,24 MB

Mult noroc, sper să fie de ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38026 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Schimbător de viteze la un Honda Civic din 2002
Acesta este mai extins decât celălalt manual pe care l-am descărcat, chestia cu engleza e tot o mică problemă hehe dar bineînțeles mulțumesc foarte mult pentru ajutor și pentru rapiditate

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38028 prin manual-mecanic
Cu plăcere, salutări