Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de ajutor!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37895 prin manual-mecanic
Am nevoie de ajutor! Publicat de manual-mecanica
Bună ziua tuturor,

Am un Renault 5 din 1987 și am avut o coliziune zilele trecute. Din fericire, doar radiatorul și farul dreapta au fost avariate. Am verificat deja farul și nu e o problemă, dar îmi ia mai mult timp să găsesc radiatorul.
Am văzut câteva site-uri care le au, dar majoritatea sunt noi și costă peste 100 de euro.
Știe cineva dacă pot folosi un radiator de la un alt Renault? Poate un Clio dintr-un an similar sau alt model?

Aș aprecia foarte mult orice clarificare.
Toate cele bune! :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37900 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Am nevoie de ajutor!
Atașează o fotografie cu radiatorul ca să se poată compara cu un Renault Clio pentru a vedea dacă este la fel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37910 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Am nevoie de ajutor!
Prietene, adevărul e că dacă e să adaptezi ai putea pune oricare se potrivește, trebuie doar să modifici ancorajul cu șasiul, dar cum spune tlgrobert dacă atașezi o fotografie cu locul unde merge și radiatorul te putem ajuta mai bine, dar 5 e mic, nu foarte mare.