Căutare MDM

Buletin

Cod P1339 pe Peugeot 307SW, 2006, 2L, benzină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #37853 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Văd codul P1339 la un Peugeot 307SW din 2006, benzină 2L. Din câte am putut investiga, este vorba de un rateu la cilindrul 3 și, de fapt, tremură puțin la turații joase până la aproximativ 1.500 rpm. Am verificat deja bujiile și, deși erau în regulă, le-am curățat, calibrat și relocat, iar aceeași defecțiune persistă. Nu aud nicio admisie de aer neregulată. Aveți sugestii despre ce să verific?
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #37856 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Cod P1339 la Peugeot 307SW, 2006, 2L, benzină
Dacă ai bobina completă ca cea de pe 206, 406, 407 și aproape toate Peugeotele, verific-o, de obicei se defectează și rămâne un cilindru fără scânteie, dacă este cazul sunetul de evacuare când vehiculul este în ralanti este tăiat și neuniform, este comun la Peugeotele cu acest tip de sistem, ai putea măsura și compresia pentru a exclude defecțiuni la supapă sau segment, iar celălalt lucru de verificat sunt injectoarele, desigur este puțin complicat de demontat, de aceea se verifică mai întâi ceea ce s-a menționat deja, dar eu înclin să merg pe bobină, să o testez și să ne spui.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #37864 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Cod P1339 la Peugeot 307SW, 2006, 2L, benzină
Bună observație, conform „agenției” nu este ceva obișnuit, dar o să verific și vă voi spune cum s-a rezolvat!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #38091 prin manual-mecanic

Carlo A a scris: Bună observație, conform „agenției” nu este ceva obișnuit, dar o să verific și te voi anunța cum s-a rezolvat!

În timpul testării, am mutat injectoarele, iar defectul s-a mutat la un alt cilindru. Injectorul a fost trimis la un laborator, iar problema a fost rezolvată. Probabil acest lucru s-a întâmplat deoarece soția și fiica mea folosesc frecvent benzină cu conținut de sulf. Le-am rugat să evite acest lucru.
Salutări

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52213 prin manual-mecanic
Salut Kikemec, senzorul de poziție a arborelui cotit deja cedează. Am avut aceeași problemă. L-am schimbat și problema s-a rezolvat.