Căutare MDM

Buletin

temperatură înaltă great cherokee laredo 1996 v8 5200

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37825 prin manual-mecanic
Temperatura camionului meu a crescut cu peste 100 de grade. Am schimbat pompa de apă, pompa de ulei, furtunurile radiatorului, capacul radiatorului, termostatul și nimic nu a rezolvat problema. Ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37828 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul temperaturii ridicate la Grand Cherokee Laredo V8 5200 din 1996
poate e o problemă cu ambalajul principal..

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37832 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul temperaturii ridicate la Grand Cherokee Laredo V8 5200 din 1996
Au un bec de temperatură sau sunt controlate de ECU. Dacă este controlat de ECU, schimbați senzorul de temperatură. Dacă nu funcționează, asigurați-vă că nu este o problemă la garnitura chiulasei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37835 prin manual-mecanic
Aș verifica radiatorul (aș verifica dacă nu există tuburi înfundate), ceea ce reduce capacitatea de schimb de căldură. Același lucru mi s-a întâmplat și cu alte vehicule.