Căutare MDM

Buletin

MUSTANG 99-04

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37707 prin manual-mecanic
MUSTANG 99-04 Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu Mustang-ul meu din 1999, motor V6 3.8 standard. Uleiul de motor se amestecă cu apa din radiator. Aș vrea să știu cum pot rezolva asta fără să fie nevoie să repar chiulasele, așa cum îmi spun toți ceilalți. Sunt cam strâmt de bani acum și aș vrea să știu dacă există vreun lichid pe care îl pot folosi pentru a astupa fisura care s-a deschis și a face ca uleiul să se amestece. MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38019 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema MUSTANG 99-04
O întrebare, amestecul de apă și ulei, după cum ți-ai dat seama, adică apa a intrat în motor sau uleiul a intrat în sistemul de răcire (radiator)

În cazul în care uleiul a intrat în radiator, nu este necesară schimbarea sau rectificarea chiulaselor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38020 prin manual-mecanic
Ca să pui un diagnostic mai precis, trebuie să scoți chiulasa, pentru că nu ai cum să știi. Ar putea fi doar o garnitură, sau ar putea fi o chiulasă spartă, dar îți recomand, dacă nu ești foarte experimentat în domeniu, să o duci la un service, pentru că asta poate cauza probleme majore, dar în cel mai bun caz, e doar garnitura.
Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38144 prin manual-mecanic
Am schimbat uleiul și nu am găsit apă, doar ulei în radiator. Am pus un etanșant și pare să funcționeze. A fost bine sau ce altă opțiune mi-ați da? Aceasta este o fotografie cu etanșantul pe care l-am pus.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38152 prin manual-mecanic
Uite, mi s-a întâmplat ceva foarte asemănător, în Mustang-ul meu din 2001, 8 cilindri, iar piesa era răcitorul de ulei, această piesă este situată sub filtrul de ulei, în interior piesa a suferit coroziune și uleiul a trecut în sistemul de răcire (radiator). Am schimbat piesa și gata, mașina era 100%. Va trebui să aerisești radiatorul de mai multe ori pentru a elimina reziduurile de ulei care rămân în radiator. Piesa este ușor de demontat, va trebui să-i spui mecanicului tău să o verifice, în mod normal toți se înclină spre garnituri de chiulasă și rectificare de chiulasă, nu este nevoie. Sper că te ajută, salutări.