Căutare MDM

Buletin

MUSTANG 99-04

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37706 prin manual-mecanic
MUSTANG 99-04 Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu Mustang-ul meu din 1999, motor V6 3.8 standard. Uleiul de motor se amestecă cu apa din radiator. Aș vrea să știu cum pot rezolva asta fără să fie nevoie să repar chiulasele, așa cum îmi spun toți ceilalți. Sunt cam strâmt de bani acum și aș vrea să știu dacă există vreun lichid pe care îl pot folosi pentru a astupa fisura care s-a deschis și a face ca uleiul să se amestece. MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37711 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema MUSTANG 99-04
Există pe piață un blocator de etanșare, dar nu funcționează când defectul este la nivelul pe care îl menționezi. Ar trebui să demontezi și să verifici liniaritatea chiulaselor și a garniturii. Are acest Mustang schimbător de căldură pentru ulei, unde se montează filtrul?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37722 prin manual-mecanic
Bine, mulțumesc, dar spune-mi de unde știi că se întâmplă asta? Am auzit că li se întâmplă unora, iar uleiul arată ca o cafea cu lapte. Al meu încă nu, arată ca uleiul. Am observat că se amestecă, dar nu din cauza apei din ulei, ci din cauza uleiului din apa din duza radiatorului. Poate că fisura este încă mică? Ar ajuta un etanșant?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37760 prin manual-mecanic
Ai ulei în apă, dar de ce spui asta? Temperatura crește, și nivelul lichidului de răcire crește. În orice caz, soluția este aceeași, dar încearcă cu lichidul de etanșare a blocului și vezi ce se întâmplă. Dacă spui că uleiul este în regulă,

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37762 prin manual-mecanic
Bună ziua
, ai ulei în apă sau se pare că are? Acum întreb,

ai reparat ceva în circuitul de apă?
Se poate ca au pus vaselină pe garnituri și să fie acea mică urmă, o urmă de ulei,

cum spune prietena mea Kikemel.
Dacă temperatura nu crește, nici nivelul lichidului de răcire nu crește și uleiul este bine?

Ce aș face eu, și aceasta este doar părerea mea, ar fi să curăț circuitul de apă și în câteva zile să văd dacă este din nou pătat.
Ce părere ai?

Salutări

. P.S. Dacă aș putea, nu aș pune nimic să acopere crăpăturile, pentru că dacă acoperă crăpăturile, cine știe ce poate acoperi interiorul motorului. Aceasta este părerea mea, desigur.