Căutare MDM

Buletin

Smucituri la platan, Fără bobine, Fără reglare, IAC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37634 prin manual-mecanic
Salut, bună ziua tuturor!

Ei bine, problema pe care o am este că placa mea zdruncină la ralanti , am schimbat deja supapa IAC pentru că se auzea un fel de zgomot de „bâzâit” ca și cum ar fi avut un scurtcircuit în interior, cu cea nouă s-a rezolvat acest detaliu, au făcut un tuning complet (schimb de ulei, filtru de aer, filtru de combustibil, bujii, antigel, curățare injectoare) s-au schimbat și cureaua de distribuție și pompa de apă.

Placa are bobine noi marca Beru, toate 4 au fost schimbate crezând că zdruncinăturile la ralanti se vor rezolva.

Mașina NU SE oprește, chiar dacă este la 500 RPM nu se oprește dar zdruncină. Am observat că atunci când aprind luminile turațiile scad puțin.

Mecanicul nu găsește o soluție, spune că zdrăngănitul este „normal” la aceste mașini, dar sincer mașina nu zdruncina la ralanti înainte, sper că îmi puteți da niște sugestii dacă trebuie verificat un senzor.

Platina este un model din 2008 cu 50.000 de kilometri și toate service-urile sale.

Vă mulțumesc pentru răspunsuri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37636 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Smucituri ale plăcilor, Fără bobine, Fără reglare, IAC
Ei bine, Tanner, am avut o problemă similară cu a ta. Pick-up-ul meu era un model din 2004. Problema era cu conectorii bobinei. Sper că acest comentariu mă ajută. Pa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37638 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Smucituri ale plăcilor, Fără bobine, Fără reglare, IAC
Salut Tanner, problema la care te referi este posibil din cauza unei schimbări necontrolate a vidului. Aceasta este cauzată de garnitura galeriei de admisie de lângă corpul clapetei de accelerație. Ar trebui să o testezi cu un spray de curățare. Pulverizează-l pe corpul clapetei de accelerație și dacă observi o modificare a turației de mers în gol, atunci este vorba de garnitura de accelerație. Testează întregul sistem de admisie pentru a vedea dacă este vorba de garnitura pe care am menționat-o. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37654 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Voi revizui ce ai menționat. Pare mai degrabă o problemă legată de sistemul de admitere. Voi publica rezultatele în curând.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37655 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Voi verifica firele, dar, așa cum am menționat mai devreme, are bobine și bujii noi care funcționează bine. Problema este mai degrabă legată de ralanti.