Căutare MDM

Buletin

Transmisie automată Daewoo Racer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37841 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul transmisiei automate Daewoo Racer
Buna ziua.
2 lucruri.
1- Există două tipuri de ulei pentru transmisii automate: unul roșu, care este ATF, și unul maro, care este SAE 10, dacă nu mă înșel.
Dar, conform datelor mele automate, modelul respectiv folosește dextron III, iar dacă e maro, e pentru că uleiul s-a supraîncălzit și s-a rumenit.

2- Când uleiul de transmisie este ars, acesta capătă de obicei o culoare maro închis.

Pentru a testa convertorul (statorul).
* Scoți cartea convertită și o pui cu fața în sus.
* convertorul are ulei înăuntru, așa că bagi degetul în orificiu și vei găsi un arbore canelat care se mișcă (Stator) (care este în mijloc).

Acesta este statorul.

apoi îl apeși și îl rotești în sensul acelor de ceasornic până când uleiul din interior prinde viteză.
* apoi îl rotești brusc în sens invers acelor de ceasornic.
Dacă este în stare bună, ar trebui să se blocheze. (Este ca un pinion de bicicletă, dar invers.)

E singurul test pe care știu să-l fac la convertor.
Dacă faci acest test și este bun, ce ar trebui să faci este să schimbi tot uleiul din cutie cu filtru de cutie.

Noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37842 prin manual-mecanic
Omule, ai mers prea departe. Mulțumesc că mi-ai împărtășit timpul și cunoștințele. O să fac testele, dar mai întâi trebuie să schimb garnitura de chiulasă pentru că scoate fum ca pe carbon. E unsă, la prima vedere. (Am măsurat deja compresia și e în regulă.)

Cu stimă.
O să vă împărtășesc rezultatele mai târziu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37857 prin manual-mecanic
Dacă ar arde ulei, ar putea fi doar garniturile supapelor sau ghidajele... Nu crezi?
Înțeleg că acest vehicul are o compresie minimă de 11 bari și o compresie normală de 13 bari. Modelele 1.5 și 1.5 16V au un minim de 12 bari, iar compresia normală este de 14 bari.
Îți voi oferi în continuare informații care ți-ar putea fi utile.

Fișier atașat:

Nume de fișier: DaewooRacer.zip
Dimensiunea fișierului: 3,54 MB

Sper că te ajută... și spune-mi cum e.
Salutări

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37883 prin manual-mecanic
Într-adevăr, presiunile măsurate sunt în jur de 11 bari. Mulțumesc încă o dată, te voi ține la curent.