Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manualul motorului Nissan CD20 în spaniolă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37543 prin manual-mecanic
Poate cineva să-mi împărtășească manualul pentru motorul diesel Nissan CD20 și, dacă e prea mult de cerut în spaniolă, e pentru o cauză bună, vă rog hehe, sunt practician... T_T.. :pinch:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37576 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Am nevoie de manualul motorului Nissan CD20 în spaniolă.
L-am găsit deja...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38459 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Am nevoie de manualul motorului Nissan CD20 în spaniolă.
Ai putea să-l împărtășești? Sunt nou pe acest forum. Adresa mea de e-mail este

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39569 prin manual-mecanic
Manualul a fost mereu aici... în manualele de mecanică www.manualesdemecanica.com/manuales/Manu...-Primera-P11-series/

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39570 prin manual-mecanic
bleee... Am găsit și am descărcat manualul CD20T de aici.