Căutare MDM

Buletin

Alternatorul meu generează 0,6 și când accelerez 1 volt?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37540 prin manual-mecanic
Am un alternator la un motor Nissan GA15 care nu funcționează și când îl măsor generează 0,6 volți, iar când accelerez generează 1,0 volți. Ce ar putea fi? Poate cineva să-mi spună ce ar putea fi? T_T...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37565 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la această temă: Alternatorul meu generează 0,6 volți și 1 volt când accelerez?
Evident că alternatorul nu se încarcă, ar trebui să-l scoți și să verifici dacă e vorba de perii sau de placa de diode.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37570 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la această temă: Alternatorul meu generează 0,6 volți și 1 volt când accelerez?
Mai întâi verifică periile, placa regulatorului și placa diodelor. Dacă totul este în regulă, atunci e vorba de înfășurare. Dar dacă e GA15, cumpără un alternator nou; e ieftin. Dacă înfășurarea e defectă...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37575 prin manual-mecanic
Nu, am testat deja rotorul, statorul și diodele; sunt ok... Am o mică îndoială în privința regulatorului de tensiune...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37591 prin manual-mecanic
Prietene, mi se pare că atunci când ai testat alternatorul, acesta nu era conectat la baterie. Ca să funcționeze, trebuie să fie indus cu un fir care să transporte curent către el atunci când rotești cheia de contact.