Căutare MDM

Buletin

Alternatorul meu generează 0,6 și când accelerez 1 volt?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37540 prin manual-mecanic
Am un alternator la un motor Nissan GA15 care nu funcționează și când îl măsor generează 0,6 volți, iar când accelerez generează 1,0 volți. Ce ar putea fi? Poate cineva să-mi spună ce ar putea fi? T_T...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37565 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Alternatorul meu generează 0,6 și când accelerez 1 volt?
Evident că alternatorul nu se încarcă, ar trebui să-l scoți și să verifici dacă e vorba de periile de carbon sau de placa de diode.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37570 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Alternatorul meu generează 0,6 și când accelerez 1 volt?
Mai întâi verificați periile de carbon, placa regulatorului și placa diodelor. Dacă totul este în regulă, atunci este vorba de înfășurare. Dar dacă este GA15, cumpărați alternatorul, este ieftin. Dacă înfășurarea este defectă,

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37575 prin manual-mecanic
Naaa, am testat deja rotorul, statorul și diodele; sunt ok... Am o mică îndoială în privința regulatorului de tensiune...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37591 prin manual-mecanic
Prietene, mi se pare că atunci când ai testat alternatorul acesta nu era conectat la baterie, pentru ca acesta să funcționeze trebuie indus cu un cablu care transportă curent atunci când cheia este pusă în contact.