Căutare MDM

Buletin

DEFECT FORD KA 1.3

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37353 prin manual-mecanic
DEFECT FORD KA 1.3 Publicat de manual-mecanica
Se pare că este o defecțiune a debitmetrului dacă ai motorul Rocam, este normal să se întâmple când este deconectat, nu știu de ce se întâmplă, dar se întâmplă, uneori am văzut că se arde o siguranță când este deconectată sau uită să conecteze un cablu de masă care merge la borna negativă a bateriei, este subțire, nu gros, și se taie uneori, de asemenea, uneori trebuie configurat computerul pentru că supapa pas cu pas rămâne închisă, am văzut asta la mai multe modele Ford cu acel tip de motor, Fiesta, Currier, Ka etc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37354 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema DEFECTIUNE FORD KA 1.3
ȘTII CĂ BĂIATUL CARE MI L-A ADUS MI-A SPUS CĂ ÎNAINTE SĂ SCOAT CAPACUL ÎNCĂ ERA PUȚIN CÂND ACCELERAM, DAR ACUM ASTA SE ÎNTÂMPLĂ CU EA. DACĂ SCOȚI MUFA NU FUNCȚIONEAZĂ BINE DAR FUNCȚIONEAZĂ. CÂND O CONECTEZI SE OPREȘTE SAU SE REGLEAZĂ ȘI DACĂ ACCELEREZI SE OPREȘTE ȘI NU ACCELEREAZĂ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37355 prin manual-mecanic
ȘTII CĂ BĂIATUL CARE MI L-A ADUS MI-A SPUS CĂ ÎNAINTE SĂ SCOAT CAPACUL ÎNCĂ MAI ERA PUȚIN CÂND ACCELEREZ, DAR ACUM ASTA SE ÎNTÂMPLĂ CU EA. DACĂ SCOȚI BUJIA NU FUNCȚIONEAZĂ BINE, DAR FUNCȚIONEAZĂ. CÂND O CONECTEZI SE OPREȘTE, NU SE REGLEAZĂ, IAR DACĂ O ACCELEREZI, SE OPREȘTE ȘI NU ACCELEREAZĂ.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37356 prin manual-mecanic
ȘTII CĂ BĂIATUL CARE MI L-A ADUS MI-A SPUS CĂ ÎNAINTE SĂ SCOAT CAPACUL ÎNCĂ ERA PUȚIN CÂND AM ACCELERAT, DAR ACUM ASTA SE ÎNTÂMPLĂ CU EA. DACĂ SCOȚI BUJIA NU MERGE BINE, DAR MERGE. CÂND O CONECTEZI SE OPREȘTE, NU SE REGLEAZĂ, IAR DACĂ O ACCELEREZI, SE OPREȘTE ȘI NU ACCELEREAZĂ.. 1.3 ENDURA E