Căutare MDM

Buletin

problemă cu Kia

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37325 prin manual-mecanic
Problemă cu Kia Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, se pare că am o mică problemă cu un Kia Rio din 2002, motor pe benzină cu 16 supape. Se pare că atunci când se încălzește se oprește. Am verificat și înlocuit următoarele: presiunea combustibilului este bună, ce am observat este că scânteia și injecția nu sunt foarte bune, așa că am procedat la schimbarea senzorului arborelui cotit, a senzorului arborelui cu came, a bobina de aprindere, a senzorului de temperatură, a modulului electronic, nu știu ce altceva să fac. Vă rog, dacă mă puteți ajuta, v-aș aprecia foarte mult. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37327 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema Kia
Dacă presiunea combustibilului rămâne la 2,5 bari, atunci pompa este în regulă. De asemenea, ar trebui să verificați dacă există o întrerupere a semnalului pentru injectoare sau pentru bobina de aprindere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37335 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema Kia
Dacă se oprește când se încălzește și spui că are puțină scânteie, e logic să deduci că există o reducere a curentului la un moment dat. Verifică sarcina trimisă de alternator, verifică releele în cazul în care observi că vreunul dintre ele se încălzește prea tare, verifică cablurile bateriei, curentul care intră în bobină și măsoară valoarea dată de cablurile injectoarelor pentru a vedea dacă sunt corecte și în final pune o masă auxiliară pentru a vedea dacă asta îți dă rezultate. Deocamdată las asta în seama ta și îți spun cum a mers.