Căutare MDM

Buletin

Aer condiționat XSARA PICASSO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37320 prin manual-mecanic
Aer condiționat XSARA PICASSO Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de ajutor cu aerul condiționat de la Picasso-ul meu. Aerul condiționat nu funcționează, nici cald, nici rece și nici nu funcționează. Știți ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37329 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema aerului condiționat pentru Xsara Picasso
Ei bine, mulți oameni spun că aerul condiționat și încălzirea nu funcționează, când, în realitate, ventilatorul din interior nu funcționează și, din moment ce nu există mișcare a aerului, nu se poate observa nimic. Ar putea fi acesta cazul tău?
Am înlocuit mai multe ventilatoare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37332 prin manual-mecanic
Mai întâi, verifică siguranța internă a ventilatorului; problema ar putea fi acolo. Apoi, verifică ventilatorul în sine; s-ar putea să necesite întreținere. În cele din urmă, rezistența ar putea fi defect; dacă este electronică, s-ar putea să fie arsă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37396 prin manual-mecanic
Mașina pe care o ai are o rețea multiplexată, care este o modalitate de înaltă tehnologie de a face schimb de informații între computerele vehiculului. Nu poți interveni în acel vehicul fără a folosi mai întâi scanerul acestei mărci, care este Lexia sau Proxia. Din păcate, trebuie să mergi la reprezentanță sau oriunde au acel scaner.