Căutare MDM

Buletin

Defecțiune a transmisiei Renault Symbol

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37312 prin manual-mecanic
Defecțiune transmisie Renault Symbol Publicat de manual-mecanica
Salutări, am achiziționat recent un Renault Symbol din 2008 cu transmisie automată. Acest vehicul are 25.000 km și este în stare foarte bună. Cu toate acestea, prezintă un comportament ciudat la schimbarea vitezelor atunci când viteza scade. Când mașina este accelerată și la o anumită viteză este perfectă, dar când se oprește aproape complet, de exemplu la un semafor, transmisia schimbă foarte brusc când se oprește, iar când accelerez din nou este perfectă. Care este cauza acestui lucru? Și ce pot face pentru a remedia problema? Apreciez foarte mult ajutorul dumneavoastră. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37379 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la defectului transmisiei Renault Symbol
Bună seara prietene, îți spun că am avut un Renault Symbol 2006 dar sincronizat și mi-a lăsat buzunarele sparte, am cheltuit mulți bani pe el, motorul este de 1.6v, ceea ce pot recomanda este să duci vehiculul la reprezentanță sau la un mecanic specializat în Renault, deoarece supapa de minim are multă legătură cu compresorul de aer condiționat și senzorul de vitezometru al cutiei are și el de-a face cu ea, ceea ce vreau să te fac să înțelegi este că dacă supapa de minim este defectă ar putea fi cea care cauzează defectul deoarece tura prea mult motorul și când oprești vehiculul prezintă acea bătaie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.