Căutare MDM

Buletin

Defecțiune a transmisiei Renault Symbol

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37312 prin manual-mecanic
Defecțiune transmisie Renault Symbol. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am cumpărat recent un Renault Symbol din 2008 cu cutie automată. Are 25.000 km și este în stare foarte bună, dar are un comportament ciudat la schimbarea vitezelor pe măsură ce decelerează. Când mașina accelerează și este într-o anumită treaptă, schimbă perfect, dar când aproape se oprește complet, de exemplu la un semafor, transmisia face o schimbare foarte bruscă la retrogradare. Când accelerez din nou, este perfectă. Ce ar putea cauza asta? Și ce pot face pentru a remedia? Aș aprecia foarte mult ajutorul dumneavoastră. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37379 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema defecțiunii transmisiei Renault Symbol
Bună seara, prietene. Am avut un Renault Symbol din 2006, dar era cutie manuală și m-a costat o avere. Am cheltuit mulți bani pe el. Motorul este de 1,6L. Ceea ce vă pot recomanda este să vă duceți vehiculul la reprezentanță sau la un mecanic specializat în Renault-uri, deoarece supapa de control al aerului de mers în gol este strâns legată de compresorul de aer condiționat, iar senzorul vitezometrului transmisiei este, de asemenea, conectat la ea. Ceea ce încerc să spun este că, dacă supapa de control al aerului de mers în gol este defectă, ar putea cauza problema, deoarece face ca turația motorului să fie prea mare, iar când opriți vehiculul, face acel zgomot de bătăi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.