Căutare MDM

Buletin

Peugeot 206 XRD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37199 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Peugeot 206 XRD
Salut, îți spun că fumul negru se datorează producerii unui amestec bogat, adică prea mult combustibil și prea puțin aer. Acum, ai schimbat filtrul de aer? Ai verificat dacă clapeta de accelerație se deschide și se închide corect când apeși accelerația? Deseori se strică și nu permit aspirarea aerului, provocând smucituri în motor. Sau ar putea fi un canal de admisie murdar. Sper că te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37200 prin manual-mecanic
Yamid: Când torni motorină, cad picături mici de undeva și mirosul de benzină este insuportabil. Nu e că consumă multă, ci că o irosește.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37201 prin manual-mecanic
Mulțumesc, am schimbat filtrul recent și am fost la ateliere mecanice fără răspuns.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37202 prin manual-mecanic
Dacă există picături de benzină, este din cauză că există o scurgere, este necesar să se uite la furtunurile rezervorului și la cele care ajung la motor până la tubul de umplere a rezervorului, tehnicianul care verifică asta nu a observat o scurgere mică, uneori se întâmplă ca mirosul să fie cauzat de garnitura capacului de combustibil unde intră pila de combustibil care este deteriorată sau are scurgeri, iar când mașina funcționează, benzina se revarsă, acest capac este sub bancheta din spate, inspecția este relativ ușoară, deoarece trebuie doar să ridici bancheta din spate și să vezi dacă este ud în jurul capacului, dacă este așa, mergi la un tehnician pentru a rezolva problema, deoarece este nevoie de experiență pentru a o remedia.

În ceea ce privește funcționarea a doar trei pistoane din cauza fumului negru pe care îl menționezi, trebuie să fie vorba de faptul că un injector este blocat, adică se deschide și inundă cilindrul și acesta nu mai funcționează, din acest motiv este și fumul negru; cred că trebuie să se simtă și pierderea de putere a vehiculului, nu? Sper că mă poți ajuta cumva.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37203 prin manual-mecanic
Dacă pierde putere, pe scurt, ar trebui să verifici doar pistoanele? Tocmai am vorbit cu un alt mecanic și mi-a spus că ar trebui să-mi iau urgent un motor nou. Îl voi lua de la service-ul mecanicului respectiv!
Cu stimă.