Căutare MDM

Buletin

Aș vrea să știu de ce volanul are foarte, foarte

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37141 prin manual-mecanic
Am un Volkswagen Gol din 1996 și are o vibrație foarte, foarte puternică sau începe să se miște când opresc accelerația sau când prind viteză peste 60 km/h.
Când se întâmplă asta, trebuie să reduc imediat viteza pentru a nu continua să se miște.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37150 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă: Aș vrea să știu de ce volanul are o mișcare foarte, foarte...
Este mașina ta echilibrată? Sunt suporturile motorului bune? Ar putea fi aceasta una dintre cauze?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37152 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă: Aș vrea să știu de ce volanul are o mișcare foarte, foarte...
După cum spune Ocinacem, ar putea fi o problemă cu echilibrarea roților vehiculului dumneavoastră. Verificați-o.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37164 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc amândurora pentru părerea valoroasă, o voi lua în considerare pentru o recenzie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37181 prin manual-mecanic
Salut Jose.
Verifică capetele barei de direcție; cel mai probabil sunt uzate. Aliniază-le mai târziu. Mult succes,
Miguel.