Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de date pentru Fiat Fiorino 1.5ie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36985 prin manual-mecanic
Salut tuturor.
Am o problemă cu un Fiat Fiorino 1.5ie din 1996. Simptomele sunt: ​​consumă mult benzină, ezită la accelerație puternică și nu răspunde rapid. Vreau să verific senzorii, dar am nevoie de datele testelor. Dacă cineva mi le poate oferi sau poate da indicii despre problemă, aș aprecia.

Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36994 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali la acest subiect: Am nevoie de date pentru un Fiat Fiorino 1.5ie
Când consumă mult combustibil, de obicei, acest lucru se datorează reglării supapelor; acele vehicule au șaibe. Cealaltă problemă este consumul de combustibil și este legat de bobinele de aprindere. Verificați starea firelor bujiilor și a filtrului de aer. Există un furtun mic pentru senzorul de debit masic de aer; este negru sau verde și acesta poate afecta și alimentarea cu combustibil, necesitând multă accelerație pentru ca acesta să funcționeze corect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni - Acum 13 ani și 4 luni #37005 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali la acest subiect: Am nevoie de date pentru un Fiat Fiorino 1.5ie
1. Mulțumesc enorm, Kikemec, ca întotdeauna, răspunsurile tale sunt corecte.
Îți spun eu, într-adevăr are zgomote de la tacheți și, la inspecție, există ceva joc. Am verificat bobina de aprindere. Rezistența primară era de 0,1 ohmi (Autodata 0,4-0,5 ohmi), iar a doua rezistență este în limitele permise. Acum, în legătură cu ce ai menționat despre senzorul de debit masic, am căutat peste tot, dar nu am găsit nimic similar. Există un furtun mic pe corpul clapetei de accelerație care a fost scos cu un șurub. Ar putea fi acesta? Unde ar trebui amplasat senzorul respectiv? Am atașat niște fotografii.

Cu stimă.
Ultima editare: acum 13 ani și 4 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #37010 prin manual-mecanic
Este un sistem de injecție într-un singur punct, deci nu e chiar așa de rău. Curățați bine galeria de admisie (TBI) și curățați injectorul pentru rezultate și teste mai bune; ar trebui să funcționeze mult mai bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #37053 prin manual-mecanic
Am verificat senzorii și calibrarea, am schimbat bujiile, firele, uleiul, filtrul de ulei, filtrul de combustibil și filtrul de aer. Am curățat galeria de admisie și injectorul. Am reglat jocul supapelor, am reglat distribuția și totul este perfect. Sunt destul de mulțumit, mai ales că este prima dată când lucrez la un Fiorino. Și mulțumesc lui Kikemec pentru ajutor.