Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de date pentru Fiat Fiorino 1.5ie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #36985 prin manual-mecanic
Salutări tuturor.
Am o problemă cu un Fiat Fiorino 1.5ie din 1996. Simptome: Este leneș, se bâlbâie la accelerare bruscă și nu răspunde rapid. Vreau să verific senzorii, dar am nevoie de datele testelor. Poate cineva să ofere niște informații sau un indiciu despre defecțiune?

Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #36994 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă: Am nevoie de date despre Fiat Fiorino 1.5ie.
Când sunt risipitoare, de obicei se datorează reglajului supapelor; acele vehicule au cauciuc. Restul e floare la ureche și se face cu bobine. Verifică starea firelor bujiilor și a filtrului de aer. Există un furtun mic care pleacă de la debitmetrul de aer masic. E negru sau verde și afectează și fluxul de aer, și trebuie să accelerezi tare pentru ca acesta să funcționeze corect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni - Acum 13 ani și 2 luni #37005 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă: Am nevoie de date despre Fiat Fiorino 1.5ie.
1. Mulțumesc foarte mult, Kikemec. Ca întotdeauna, răspunsurile tale sunt corecte.
Îți spun eu, într-adevăr se aud sunete de tacheți. Am verificat jocul. Am verificat bobina. Rezistența primară mi-a dat o valoare de 0,1 ohmi (autodata 0,4-0,5 ohmi). Rezistența 2 este în interval. Acum, ce zici de debitmetrul de aer masic? Am căutat mult și nu am găsit nimic similar. Acum, corpul clapetei de accelerație are un furtun mic scos cu un șurub. Ar putea fi acesta? Unde ar trebui să fie acel debitmetru? Atașez niște fotografii.

Cu stimă.
Ultima editare: acum 13 ani și 2 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37010 prin manual-mecanic
E punctul unic deci nu e chiar așa de groaznic, curăță corpul de admisie sau tbi cum îi spui tu, ei bine, și curăță și injectorul unic pentru rezultate mai bune și teste ar trebui să funcționeze mult mai bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37053 prin manual-mecanic
Am verificat senzorii și calibrarea, am schimbat bujiile, cablurile, uleiul, filtrul de ulei, filtrul de combustibil și filtrul de aer. Am curățat galeria de admisie și injectorul. Am reglat jocul supapelor, am reglat distribuția și totul a fost perfect. Destul de bine pentru că este prima dată când văd un Fiorino. Și mulțumesc lui Kikemec pentru ajutor.