Căutare MDM

Buletin

Probleme de alimentare la un Toyota Hylux diesel din 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36739 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș vrea să știu dacă cineva știe de ce motorul diesel Toyota Hilux din 2007, 2500, pierde putere la accelerare, iar dacă senzorul EGR este deconectat își recapătă puterea. Dacă cineva are un manual pentru acest motor, aș aprecia foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36743 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema problemelor de alimentare la un Toyota Hilux diesel din 2007
Curățați supapa EGR; aceasta tinde să se murdărească, iar motoarele pierd din putere. Curățarea acesteia ar trebui să rezolve problema. Dacă tot nu funcționează corect după curățare, anunțați-ne și vom vedea care este problema.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36769 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema problemelor de alimentare la un Toyota Hilux diesel din 2007
L-am curățat dar e tot la fel. Cred că la accelerare se deschide și se pierde presiunea turbo, motiv pentru care se chinuie să accelereze, deoarece la plecarea de la o intersecție e foarte lent și răspunsul motorului e slab

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36779 prin manual-mecanic
Salut.
Dacă credem că problema ar putea fi supapa EGR și nu este murdară, scaunul supapei ar putea fi deteriorat. Aș vrea să știu ce o face să funcționeze, un semnal de vacuum sau un semnal electric? În orice caz, ar fi recomandabil să se efectueze o analiză a gazelor în condiții diferite pentru a determina dacă supapa EGR cauzează problema.
Mult succes...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36825 prin manual-mecanic
Știu că supapa EGR ar trebui să fie complet deschisă la ralanti și să se închidă la accelerare, e ca supapa de purjare a canistrei de la un motor pe benzină, dar în acest caz e invers: e deschisă doar parțial la ralanti și complet deschisă la accelerare!

Noroc!