Căutare MDM

Buletin

Ulei în galeria de evacuare Accent 95

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36698 prin manual-mecanic
Bună ziua, sper că cineva mă poate ajuta.
În această după-amiază, am demontat galeria de evacuare și am observat că motorul 1-2-4 avea ulei
și un strat gros de funingine pe ele.

Ce ar putea fi? Personal, cred că ar putea fi garniturile tijei supapelor.
Aștept cu nerăbdare comentariile dumneavoastră. Cu sinceritate,

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 zile #36753 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Ulei în galeria de evacuare Accent 95
Da, se poate, dar este foarte dificil de stabilit dacă se datorează segmenților sau garniturilor supapelor. Cea mai bună opțiune este să scoți chiulasa și să verifici jocul segmenților, dacă există o mișcare excesivă sau nu. În plus, dacă se datorează segmenților, pistoanele tind să fie curate pe margini. Cea mai bună modalitate de a fi sigur este să faci un reglaj, dar nu este necesar să o faci imediat; poți aștepta, având întotdeauna grijă la consumul de ulei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 zile #36762 prin manual-mecanic
Da, cred că da, o să iau compresia și în funcție de ce
arată...
dacă arată compresie normală, o să schimb capacele supapelor și dacă nu, o să o demontez complet...

lol când iau compresia, te anunț, mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 zile #36780 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Compresia nu determină întotdeauna starea segmenților. În primul rând, dacă trece ulei, acesta va crește etanșarea cilindrului și va da o citire falsă a compresiei. În al doilea rând, supapele afectează și etanșările cilindrului. Cel mai important lucru în aceste cazuri este măsurarea presiunii din carter.
Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 zile #36791 prin manual-mecanic
E adevărat ce spune Victor, dacă măsori compresia și iese 120-120-120-250, ai probleme cu segmenții în acel cilindru, dar în anumite cazuri, în general nu e foarte realist să măsori compresia pentru consumul de ulei.