Căutare MDM

Buletin

trecerea uleiului către sistemul de răcire a orificiilor de ventilație VW

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #36687 prin manual-mecanic
Am un VW Vento, curge ulei în sistemul de răcire, chiulasa a fost periată, garnitura a fost schimbată, a fost strânsă la cuplu, răcitorul de ulei a fost verificat, s-a făcut un test hidrostatic și problema persistă, nu știu ce altceva să fac, mulțumesc pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #36728 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul transferului de ulei către sistemul de răcire VW Vent
Ai verificat răcitorul cât era cald, pentru că crăpătura nu se extindea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #36749 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul transferului de ulei către sistemul de răcire VW Vent
Oprește răcitorul înainte de a face orice altceva și testează-l. E adevărat despre dilatare, dar ar fi bine să faci un test hidraulic la chiulasă. Dacă nu se îmbunătățește, va trebui să verifici starea blocului motor. În plus, calitatea garniturii chiulasei este foarte importantă, la fel ca și starea șuruburilor. Ce cuplu de strângere îi dai?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37186 prin manual-mecanic
Mulțumesc tuturor membrilor forumului, în special lui Kikemec. Am schimbat răcitorul de ulei și problema s-a rezolvat. O îmbrățișare tuturor.