Căutare MDM

Buletin

Filtru de combustibil Opel Corsa A?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36607 prin manual-mecanic
Filtru de combustibil Opel Corsa A? Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sper că mă puteți ajuta. Mi s-a dat un Opel Corsa 1.2s din 1990, seria A. Am cumpărat piesele pentru o revizie completă, dar nu găsesc filtrul de combustibil. L-am cumpărat, dar nu știu unde este în mașină. M-am uitat la cele două furtunuri care ies din rezervorul de benzină, situate sub bancheta din spate, și le-am urmărit până la carburator, dar nu este nicio urmă de el. Văd un singur element, dar cred că este pompa de combustibil, deoarece nu arată deloc ca un filtru și este lângă carburator. Mă poate ajuta cineva?

Vă mulțumesc anticipat.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36608 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Opel Corsa Un filtru de combustibil?
Salut deltas4, am un Opel Corsa 1.2s din 1987 și nu are filtru de combustibil și nu știu de ce, dar nu are. Sper să te ajute.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36609 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Opel Corsa Un filtru de combustibil?
Uf... Nu-mi vine să cred,:clipire: incredibil... Nu știu de ce mi l-au vândut atunci... dar oricum, mulțumesc foarte mult, Solilla

. Salutări!:)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36610 prin manual-mecanic
Dacă i s-a mai întâmplat cuiva sau a știut despre asta, vă rugăm să ne anunțați! În acest fel, toți cei care dețin aceste tipuri de vehicule vor avea mai multă liniște sufletească.

Cu cele mai bune urări, tuturor.:râde:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43266 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea bujiilor la Opel Corsa A
Salut Solillas,

ce mai faci? Anul acesta voi schimba bujiile la Corsa mea, dar au un fel de adaptor în formă de bumerang, aproape un „L”, dar nu-l pot scoate. Presupun că bujia este în spatele acestuia, deoarece pot fi rotite în ambele sensuri. Dar nu îndrăznesc să le scot complet. Îmi poți spune cum să fac?

Cu cele mai bune gânduri.