Căutare MDM

Buletin

Am o defecțiune la camioneta mea Ford Explorer din '99.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36473 prin manual-mecanic
Ei bine, problema e că atunci când trec pe asfalt dezastruos sau pe niște străzi înclinate, camionul accelerează brusc de la sine și revine la normal. Ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36499 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am o defecțiune la camioneta mea Ford Explorer din '99
Verificați suporturile motorului și ale transmisiei, cablajul pentru a vedea dacă există un cablu sau un conector de masă slăbit sau dacă corpul clapetei de accelerație este slăbit sau dacă suportul este deteriorat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36506 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am o defecțiune la camioneta mea Ford Explorer din '99
Este posibil ca suporturile motorului să nu mai fie utile:
din acest motiv, atunci când conduceți pe un drum în stare proastă, camionul vibrează odată cu motorul. În acest fel, senzorul de detonație interpretează acest lucru ca și cum motorul ar vibra prea mult, iar computerul îl accelerează pentru a-l stabiliza.