Căutare MDM

Buletin

ELM 327

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36456 prin manual-mecanic
ELM 327 Publicat de manual-mecanica
Colegi,
plănuiesc să cumpăr un ELM 327 și nu știu cât de bună este calitatea sa. Mă poate ajuta cineva spunându-mi despre ELM 327 și dacă există o altă interfață multi-marcă care este de calitate mai bună și are mai multe funcții?

Mulțumesc pentru informații.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36463 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ELM 327
ELM vă ajută doar să detectați defecțiunile motorului, nu și pe cele ale altor module din mașină, cum ar fi airbag-urile, radioul etc.

Cel mai bine este să obțineți informațiile de diagnosticare specifice mașinii dumneavoastră. Poate costa puțin mai mult, dar va fi mai util pe termen lung.

Cu stimă,

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36464 prin manual-mecanic
Dacă este pentru un anumit model care îl conține, veți putea citi defecțiuni, dar nu acoperă toate mărcile și nu puteți accesa restul funcțiilor vehiculului. Dintre cele economice, este cea mai completă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36467 prin manual-mecanic
Am un SPC Max, care este fenomenal. Îți permite să accesezi toate mărcile și este actualizabil online. De asemenea, acoperă panouri de bord, airbag-uri, ABS, grafică în timp real și un osciloscop atât pentru vehicule OBD1, cât și pentru OBD2. Este disponibil și în spaniolă, deci este grozav, dar scump.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36471 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru informații!! Și pentru orice eventualitate, știi cumva o interfață similară cu SPC Max, care este puțin mai ieftină?
Mulțumesc tuturor!