Căutare MDM

Buletin

Suzuki XL7 V6 2.3 an 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36433 prin manual-mecanic
Suzuki XL7 V6 2.3, 2008. Publicat de manual-mecanica
Prieteni, vă cer din nou ajutorul.
Mi s-a adus un Suzuki XL7, V6, versiunea canadiană.
A sosit cu o problemă la pompa servodirecției; se înțepenea și apoi se slăbea la accelerare.
Am înlocuit pompa și ghiciți ce? Are aceeași problemă... Ce altceva ar trebui să verific?
Un prieten mi-a spus că ar putea fi pinionul și cremaliera, că s-ar putea să fie prea strânse. Credeți că asta ar putea fi problema?
Sau ar trebui să folosesc un fel de lichid hidraulic special? Am încercat deja lichid STP, care este transparent, și este fluidul tipic de tip A.
Aștept cu nerăbdare comentariile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36472 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Suzuki XL7 V6 2.3 an 2008
Ei bine, vă pot da niște sfaturi. Lucrez cu camioane și am astfel de probleme. De obicei, din experiența mea, pompa are o supapă de suprapresiune, care este un arc calibrat care se rupe
. Acum, dacă pompa este nouă și încă face același lucru, fluidul nu este problema. Dacă a fost la alt service, probabil că au reglat-o. Încercați să aflați cum au început problemele. Dacă pompa acumulează presiune, încercați să reglați șurubul cremalierei. Șurubul trebuie închis, deci are nevoie de mai multă presiune la accelerare. Înainte de asta, verificați dacă există scurgeri, țevi perforate sau orice alte posibile scurgeri de presiune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36484 prin manual-mecanic
Bună seara.
Ați putea specifica dacă sistemul de direcție este hidraulic sau asistat? Dacă este asistat, cel mai probabil este ca garniturile hidraulice ale chiulasei din caseta de direcție să fie deteriorate, provocând o pierdere de presiune în cutie. Aceasta este cunoscută sub numele de contrapresiune internă în chiulasă, care, din cauza diferențelor de suprafață, se înmoaie în cele din urmă la accelerare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37064 prin manual-mecanic
Bună, mulțumesc pentru răspuns.
Este vorba despre un sistem de servodirecție.
Am instalat o pompă nouă și a început să funcționeze perfect, dar după scurt timp, a început să funcționeze din nou prost. Am demontat-o ​​și am constatat că lichidul era extrem de fierbinte și supapa era blocată.
Am încercat să instalăm un arc nou, dar tot se blochează după ce am mers o vreme.
Am observat niște așchii metalice în lichid când l-am golit pentru a demonta pompa.
Ce ar putea cauza blocarea supapei?
Ce altceva se poate verifica în afară de cremalieră și pinion și de pompă?
Am curățat deja temeinic conductele și cremaliera.
De asemenea, cursa supapei când am scos pompa nu este foarte ușoară; nu alunecă ușor afară.
Aștept cu nerăbdare să vă aud. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37065 prin manual-mecanic
Salut Martin, mulțumesc pentru răspuns. Am așteptat ca clientul meu să importe o pompă nouă.
Am instalat-o și a funcționat bine o vreme, dar apoi a reapărut aceeași problemă.
Întotdeauna se termină cu blocarea supapei; e ca și cum arcul din interior nu o mai readuce în poziția sa, iar lichidul începe să se încălzească și să-și piardă vâscozitatea, așa că direcția devine din nou rigidă.
Am verificat și curățat cremaliera, conductele și tot restul înainte de a instala noua pompă, dar vezi, am luat-o de la capăt, cu aceeași problemă.
Apreciez ajutorul tău... ce altceva ar putea cauza asta?