Căutare MDM

Buletin

Suzuki XL7 V6 2.3 an 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #36433 prin manual-mecanic
Suzuki XL7 V6 2.3, 2008 Publicat de manual-mecanica
Prieteni, vă cer din nou ajutorul.
Am adus un Suzuki XL7, un V6, versiune canadiană.
A sosit cu o problemă la pompa de servodirecție; devenea rigidă și mai moale la accelerare.
Am schimbat pompa de servodirecție și ce părere aveți? Are aceeași problemă... Ce altceva ar trebui să verific?
Un prieten mi-a spus că ar putea fi cremaliera prea slăbită? Credeți că asta ar putea fi problema?
Sau ar trebui să folosesc un fel de lichid hidraulic special? Am încercat deja lichid STP, care este transparent, și cel tipic de Tip A...
Aștept cu nerăbdare comentariile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #36472 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Suzuki XL7 V6 2.3, 2008
Bună ziua, ei bine, te pot sfătui cu ceva. Lucrez cu camioane și am aceste probleme. În general, mi s-a întâmplat ca pompa să aibă o supapă de suprapresiune, care este un arc calibrat care se rupe
. Acum, dacă pompa este nouă și continuă să facă același lucru, lichidul nu este problema. Dacă era în alt atelier, sigur au atins regulatorul. Încearcă să afli cum au început problemele. Dacă da, dacă pompa trage presiune, reglează șurubul cremalierei. Șurubul trebuie închis, deci are nevoie de mai multă presiune la accelerare. Mai întâi, verifică dacă există scurgeri, țevi perforate sau orice posibilă scurgere de presiune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #36484 prin manual-mecanic
Bună seara.
Puteți specifica dacă sistemul de direcție este hidraulic sau asistat? Dacă este asistat, cel mai probabil garniturile de la chiulasa hidraulică a casetei de direcție sunt deteriorate și aveți o pierdere de presiune în cutie. Aceasta este cunoscută sub numele de contrapresiune internă în chiulasă, care în cele din urmă se înmoaie din cauza diferențelor de arie la accelerare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37064 prin manual-mecanic
Bună ziua, mulțumesc pentru răspuns.
Este vorba despre un sistem de servodirecție.
Am instalat o pompă nouă și a început să funcționeze foarte bine, dar după un timp a început să curgă din nou. Am demontat-o și am constatat că lichidul era foarte fierbinte și supapa era blocată.
Am încercat să instalăm un arc nou, dar tot s-a blocat din nou după ce am acționat-o puțin.
Am observat puțină depunere de calcar în lichid când l-am golit pentru a demonta pompa.
Ce ar putea cauza blocarea supapei?
Ce altceva se poate verifica în afară de cremalieră și pompă?
Rețineți că am curățat deja temeinic conductele și cremaliera.
Un alt lucru de reținut: cursa supapei, când am scos pompa, nu este foarte lină; adică nu alunecă ușor.
Aștept cu nerăbdare să vă aud. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37065 prin manual-mecanic
Salut Martin, mulțumesc pentru răspuns. Am așteptat ca clientul meu să importe o pompă nouă.
Am instalat-o și a funcționat bine o vreme, dar după un timp, aceeași problemă a reînceput.
Totul se termină cu blocarea supapei; e ca și cum arcul din interiorul ei nu o mai readuce în poziția inițială, iar fluidul începe să se încălzească și să-și piardă vâscozitate, astfel încât direcția devine din nou rigidă.
Am verificat și curățat cremaliera, țevile etc. înainte de a instala noua pompă, dar vezi, am luat-o de la capăt, am revenit la aceeași problemă.
Apreciez ajutorul tău... Ce altceva ar putea cauza această problemă?