Căutare MDM

Buletin

Reglarea motorului Renault Master 2.5 dci 120 G9U

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3640 prin manual-mecanic
Reglaj motor Renault Master 2.5 dci 120 G9U Publicat de manual-mecanica
Am nevoie de cineva să mă ajute deoarece am un Master Mod din 2007 cu motor 2.5 G9u și se pare că întinzătorul curelei de distribuție s-a rupt. Prin urmare, este dezaliniat și este posibil ca supapele să fi fost îndoite.
Problema este că manualul pentru acest vehicul descrie cum se schimbă cureaua de distribuție, dar nu și cum se reglează.
Dacă cineva a lucrat la una dintre acestea, aș aprecia dacă m-ați putea ajuta.
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3655 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Reglarea motorului Renault Master 2.5 dci 120 G9U
Bună ziua, câți kilometri are mașina aia? Pentru că dacă e din 2007, cred că ar putea fi în garanție. Verifică-o cu atenție să vezi dacă poți evita reparația și du-o la firma-mamă. Aceste mașini ar trebui să aibă garanție de cel puțin doi ani aici, în Europa. Informează-te cu atenție pentru că dacă manualul îți spune că trebuie să o schimbi la 120.000 km și se strică înainte de asta și ai făcut toate verificările corect, cred că poți face reclamație. Repet, aici, în Europa, se poate, acolo nu știu. Întreabă și vezi. - Cu stimă, Alfredo

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #8888 prin manual-mecanic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9182 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Reglarea motorului Renault Master 2.5 dci 120 G9U
Mulțumesc pentru link, orice informație este prea puțină pentru noi. Salutări din Tenerife. ;)