Căutare MDM

Buletin

Ce motoare sunt potrivite pentru Citroen Berlingo din 1999?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36397 prin manual-mecanic
Salut, aș vrea să știu ce tip de motor are un Berlingo din 1999. Specificațiile arată un 1.9d. Mi s-a spus că unul de la un Partner sau C15 ar fi bun pentru el. Nu sunt sigur dacă există vreun alt motor care să i se potrivească. Aș vrea să știu și dacă este posibil să se monteze un motor diesel de la un Berlingo mai recent, un model 2004-2005.
O altă întrebare, dacă este schimbat, va trece în mod normal ITP-ul?
Numele meu este Jose și sunt din Spania. Sper că mă puteți ajuta pentru că mă scoate din minți de când am cumpărat mașina asta. Mulțumesc enorm :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36398 prin manual-mecanic
Acele motoare pe care le menționezi sunt aceleași, 1.9 TDI sunt exact la fel, ca să treci ITP-ul trebuie să omologhezi noul motor astfel încât numărul motorului să corespundă cu cel de pe înmatricularea vehiculului, poți pune unul mai nou da, da poți dar va trebui să pui computerul și cablajul precum și placa de contact și cheia pentru el, de la același motor pentru că al tău nu va mai fi de niciun folos.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.