Căutare MDM

Buletin

Întrebare despre recipientul urgent

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36322 prin manual-mecanic
Întrebare despre canistră, urgentă Postat de manual-mecanica
Bună ziua, întrebarea mea este următoarea: Am un Suzuki Swift G13 vechi, an 89, și l-am cumpărat deja la mâna a doua, ei bine problema constă în faptul că nu are supapă de evaporare sau recirculare a gazelor și din acest motiv furtunul care iese din canistră spre admisie este slăbit pentru că supapa nu este acolo, iar când este vreme caldă și merg pe stradă simt miros de benzină și prin acel furtun mic ies vapori de benzină și vreau să știu dacă, în timp ce pot scoate supapa, este posibil să sigilez furtunul, ce consecințe are dacă îl sigilez sau ceva de genul, vă rog să mă ajutați...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36325 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: întrebare despre canistră urgentă
Rețineți că recipientul din unele mașini, pe lângă faptul că este un sistem de recuperare a benzinei, este și o gură de aerisire a rezervorului de combustibil. Dacă mașina dvs. funcționează cu acest sistem, se poate umfla singură dacă îl dezactivați. În cele din urmă, puneți un furtun mic până la puntea spate, astfel încât gazele să nu intre în habitaclu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.